JM

MURARE TILL JM REGION SYD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM i Region Syd söker erfaren murare till våra byggarbetsplatser i Malmö/Lund med omnejd. 

 

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar enhetligt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Arbetet består framförallt av murning av fasadtegel och bedrivs huvudsakligen inom nyproduktion.  

Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är mellan 07:00-16:00.  

 

Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har yrkesbevis som murare samt några års erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av nyproduktion av bostäder.  

 

Som person trivs du med ordning och reda och du är positiv och engagerad i ditt arbete. Du bidrar till gruppens fokus och stödjer dina kollegor. Vidare visar du en drivkraft och beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM. 

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Elin Gelander: elin.gelander@jm.se

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MURARE TILL JM REGION SYD