JM

MURARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM söker erfarna murare till våra byggarbetsplatser i Stockholmsområdet.   

 

 

Om tjänsten   

Arbetet består av murning av fasadtegel, isolering samt puts inom nyproduktion av bostäder.  

Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är mellan 06:30 – 15:30. 

 

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar enhetligt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.   

 

Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader. Vi tillämpar byggsemester som vanligtvis infaller mellan vecka 28-31. 

 

 

Din profil   

Vi söker dig som har yrkesbevis som murare samt några års erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av nyproduktion av bostäder.   

 

Som person trivs du med ordning och reda och du är positiv och engagerad i ditt arbete. Du bidrar till gruppens fokus och stödjer dina kollegor. Vidare visar du en drivkraft och beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat.   

 

 

Vi erbjuder   

Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.   

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.   

 

 

Kontakt   

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Camilla Forssberg på 08- 782 18 24 eller Gruppchef Helena Nilsson på 08- 782 17 76. 

 

Ansökan   

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.     

 

Välkommen att skriva din historia med oss!  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MURARE