JM

MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSSPECIALIST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Om tjänsten 

Till JM-koncernens avdelning Miljö och Hållbarhet söker vi nu en miljö- och hållbarhetsspecialist som kommer att driva, samordna, förvalta och utveckla JM:s miljö- och hållbarhetsarbete. I din roll arbetar du i hela organisationen – i de länder och i de regioner JM är verksamma, med de andra koncernstaberna och med linjeverksamheten från affärsenhetschefer till byggarbetsplatser. Du har även kontakt med externa intressenter och representerar JM i olika typer av branschsamverkan.  

 

I rollen ingår bland annat att: 

• Driva utvecklingsprojekt och bidra till att förbättra JM inom miljö, hållbarhet och digitalisering i linje med våra högt uppsatta målsättningar 

• Bidra till att skapa morgondagens hållbara bostäder och bostadsområden 

• Bidra till att skapa en företagskultur där hållbarhet är en naturlig del av verksamheten 

• Stötta verksamheten i deras miljö- och hållbarhetsarbete, exempelvis Svanenmärkning, klimat, energi och avfallsarbete samt åtgärder för ökad hållbarhet i projekten  

• Skriva texter till webb, sociala medier och informationsmaterial  

• Hålla utbildningar och presentationer 

 

Detta är en heltidstjänst i JM:s moderna och fina lokaler i Solna och du rapporterar till JM:s Hållbarhetschef. Tjänsten är en utökning till det befintliga teamet.  

 

Är det här du? 

Vi söker dig som har ett gediget intresse för byggrelaterade miljö- och hållbarhetsfrågor. Som person är du analytisk, strukturerad, noggrann, drivande och ansvarstagande. För att du ska trivas i din roll har du en god samarbetsförmåga och en förmåga att påverka och entusiasmera andra.  

 

Vi vill att du har: 

• Akademisk examen, gärna civilingenjör eller naturvetare med miljöinriktning 

• Minst några års erfarenhet av strategiskt och operativt miljöarbete 

• Erfarenhet av muntlig och skriftlig kommunikation på svenska och engelska 

• Erfarenhet av att driva och leda utvecklingsprojekt 

 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från bygg- och fastighetssektorn, miljöcertifiering/miljömärkning av byggnader/stadsdelar samt arbete med avfallsfrågor.  

 

För JM är det viktigt att du delar företagets kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

Vill du veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vid frågor vänligen Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MILJÖ- OCH HÅLLBARHETSSPECIALIST