JM

MÄTNINGSTEKNIKER TILL JM ENTREPRENAD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Är du Mätningstekniker och vill arbeta på ett bolag som erbjuder goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling? Hos JM Entreprenad erbjuds du en självständig roll med varierande och utvecklande arbetsuppgifter.


Om företaget
JM Entreprenad har sin kärnverksamhet i anläggningsentreprenader och driver sin verksamhet med ca 260 medarbetare i Stockholm. De har huvudsakligen de två affärsenheterna ’Anläggning’ samt ’Affärsutveckling’ med verksamhetsområden mark och infrastruktur. JM Entreprenads målsättning är att leverera en produkt som är kvalitéts- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig samtidigt som de vill underlätta för sina kunder. Personligt engagemang och ansvar för produkten genomsyrar organisationen och deras kunder är professionella beställare inom privat, kommunal och statlig sektor.

JM Entreprenad söker nu en mängdreglerare som ska tillhöra affärsenheten ’Anläggning’, en enhet som omsätter ca 1,2 miljarder kronor om året och som består av sex arbetschefsgrupper. En central del i enheten är exploateringsarbeten i form av gatu- och ledningsarbeten, mark- och grundläggningsarbeten samt komplicerade betongarbeten.


Arbetsuppgifter
I rollen som Mätningstekniker hos JM Entreprenad arbetar du i en varierande roll med ett antal olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i projekt inom konstruktion och kommer primärt ansvara för mätning och utsättning. Därtill kommer du arbeta med att skapa anläggningsmodeller, upprätta relationshandlingar, samt vara med och tolka befintliga ritningar. Slutligen kommer du till viss del arbeta med mängreglering, vilket innebär att du arbetar med att kalkylera och se över volymer i projekten.

Du kommer vara en del av team på ca 5 medarbetare i projekten men det kan variera beroende på projektets storlek.


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis mätteknik eller lantmäteri
• Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande roll som Mätningstekniker
• God kunskap i mjukvaror för behandling av mätdata, exempelvis SBG Geo och CAD.
• B-körkort
• Meriterande erfarenhet med certifieringar inom mätteknik, exempelvis från Trafikverket

För rollen som mätningstekniker ser vi att du som söker har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Detta innebär att du kommer breda kontaktytor och det är väsentligt att du har en god kommunikativ förmåga. Vidare kommer du ansvara för dina egna arbetsuppgifter och ofta vara ensam mätningstekniker på plats ute i projekt. Slutligen är denna roll en viktig funktion för projektets framdrift och det är av största vikt att du som söker är noggrann, självgående och säkerställer att all mätning och utsättning blir rätt.


Övrig information
I den här rekryteringen sammarbetar vi med Bravura - sök tjänsten här!
Kom och skriv historia med oss!Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MÄTNINGSTEKNIKER TILL JM ENTREPRENAD