JM

MÄTNINGSTEKNIKER

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Är du utbildad ingenjör/mätningstekniker och söker en tjänst där din noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet kommer väl till pass? Nu söker vi dig som vill arbeta med mätning / utsättning inom nyproduktion. Du ansvarar för mätning och ritningshantering ute på byggarbetsplats och får en fantastisk insikt i JM:s byggprocesser. 

 

 

Om tjänsten 

Mätningsteknikern har en avgörande roll för framdriften på byggarbetsplatsen. Som mättekniker är din främsta uppgift att säkerställa att framdriften fungerar enligt plan genom att granska och förbereda för nästkommande dagars montage. Du arbetar med utsättning, både med och utan totalstation, höjdsättning, inmätning samt lägeskontroller. Du bidrar med att tolka och granska handlingar och har även möjlighet att delta i arbetsberedningar och ha synpunkter på produktionstekniska lösningar.

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har en mätutbildning eller motsvarande som grund. Du har gärna ett par års erfarenhet från en likvärdig roll. Som person tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god förmåga att arbeta självständigt. Samtidigt är du en person som har lätt att kommunicera och du trivs att följa uppsatta strukturer.

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Ansökan 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Du kommer utgå från det byggprojekt som du arbetar på (vilket över tid kommer variera). 

 

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se. Sista ansökningsdag är 23/5.

 

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MÄTNINGSTEKNIKER