JM

MARKSANERINGSSAMORDNARE JM ENTREPRENAD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Har du gedigen erfarenhet inom saneringsfrågor och är redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill arbeta i en prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Vår framgång bygger på en balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling.

 

 

Om tjänsten

Nu söker vi en marksaneringssamordnare till JM Entreprenad. Tjänsten är placerad i Stockholm inom avdelningen Projektstöd som arbetar med att stötta vår bygg-och anläggningsproduktion. Inom avdelningen får du kollegor inom flera olika befattningar såsom projekteringsledare, kalkylingenjörer, inköpare, BIM-samordnare med flera. I dagsläget är vi två marksaneringssamordnare och söker nu dig som vill utöka gruppen!

 

 

Din profil

Som marksaneringssamordnare projektleder du sanering-och utredningsskeden. Du stöttar olika delar inom JM med kompetens inom föroreningar kopplat till mark, vatten och byggnader (ex.  utredningar, undersökningar, kostnader, genomförande). Vidare samordnar och upphandlar du konsulter för provtagning och analyser av massor.

 

I rollen ansvarar du bland annat för att:

• Göra korrekta bedömningar i tidiga skeden och förvärv

• Kostnadseffektiva åtgärder i hanteringen av föroreningsmassor

• Medverka till att erforderlig information förmedlas till projektörer, projektorganisationen och myndigheter m.fl.

• Hålla dig a jour med lagar och regler samt omvärldsbevakning

 

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har en miljöinriktad utbildning som geolog, hydrogeolog, miljöingenjör eller liknande. Du har gedigen erfarenhet inom saneringsfrågor och kompetens inom markprovtagningsmetodik, labbanalyser, lagar, regler och riktvärden som gäller för sanering och avfall, men även hur saneringar rent praktiskt går till. Du har ett stort nätverk inom saneringsområdet och erfarenhet av kontakt med tillsynsmyndigheter. Det är meriterande om du arbetat med dagvattenutredningar, hydrogeologi eller har erfarenhet från tillsynssidan.

 

 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du lösningsorienterad med förmåga att leda andra och har stor kommunikativ förmåga. Du har ett brett kontaktnät och trivs med helhetsansvaret att driva projekten framåt och följa upp. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera.  

 

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända. Du är kommunikativ som person och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra. B-körkort är ett krav.

 

 

Ansökan

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansvarig för rekryteringsprocessen: Kattis Sjölander, HR-chef JM Entreprenad. 073-432 54 68, katarina.sjolander@jm.se

 

Rekryterande chef: Fredrik Carlsson

Kom och skriv historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MARKSANERINGSSAMORDNARE JM ENTREPRENAD