JM

MARKNADSANSVARIG

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.


Är du van att driva projekt och brinner för att få leverera förstklassig service? Är du dessutom en person med flerårig erfarenhet av marknadsföring som brinner för att hela tiden göra jobbet bättre än igår? Då kan vi på JM ha din nästa utmaning!

 

Som Marknadsansvarig på JM ansvarar du för marknadsföringen av tilldelade bostadsprojekt inom Stockholmsområdet från det att JM köper mark tills sista bostaden är såld. Du ansvarar för marknad och- målgruppsanalys, upprättande av marknadsplaner samt uppföljning. Vidare säkerställer du all kommunikation och information mot kund. Du arbetar utefter tydliga KPIer och innehar budgetansvar. Du ingår i ett team om 16 personer, samarbetar nära marknadsassistenterna och webbredaktörer och rapporterar till marknadschefen.

 

Om tjänsten  

 

Som marknadsansvarig på JM kommer du i huvudsak att arbeta med: 

 

· Upprättande av marknadsanalyser  

· Utarbeta strategiska kommunikationsplaner

· Utforma en årlig marknadsplan och marknadsföringsbudget 

· Utforma, planera och ta fram marknadsföringsmaterial i form av exempelvis, annonsering i print och digitalt, utomhusreklam, m.m  

· Ansvarig för bostadsprojektens marknadsföring på jm.se  

· Planera och genomföra säljdrivande kundevent 

· Ansvara för kundskommunikationsplanen i projekt.

 

 Din profil  

 

Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation och/eller ekonomi. Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring. Har du ett brinnande intresse för vår bransch är det givetvis en klar fördel. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. Du är en van projektledare och god kravställare med erfarenhet att agera beställare mot byråer. 

 

För att bli framgångsrik i rollen hos oss är det A och O att du har en god strukturell förmåga. Med tanke på att du driver flera projekt parallellt i olika faser söker vi dig som triggas av ett högt tempo med många varierade arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös och flexibel samt håller en god kvalité genomgående på allt du levererar. Vidare är du stark inom det kommunikativa och har lätt att skapa goda relationer samt samarbeta i olika kontexter såväl internt som externt. 

 

Vi erbjuder  

 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

Kontakt  

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med sex månaders provanställning. Du kommer arbeta på vårt kontor i Solna. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 31 maj, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!   

 

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Senka Zorin på senka.zorin@jm.se eller på 08-7821707.

 

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.      

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.       

 

Välkommen att skriva din historia med oss! Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Kommunikation


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MARKNADSANSVARIG