JM

MARKNADS- & INREDNINGSANSVARIG

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom nyproduktion av boenden och hållbara livsmiljöer i Malmö/Lund med omnejd. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss.

 

Vi är övertygade om att grupper med olika bakgrund och perspektiv är mer innovativa, delar kunskap och löser uppgifter på bättre sätt. Därför satsar JM på att bygga jämställda team. För att stärka våra mål behöver vi dig som delar vår vision och som har potential att utvecklas hos oss på JM. 

 

 

Om tjänsten 

Vi söker nu en Marknads- & Inredningsansvarig till JM AB Region syd med placering i Malmö. Avdelningen består i dagsläget av nio personer och då en person går vidare internt söker vi dennes ersättare.

 

Som Marknads- och Inredningsansvarig ansvarar du för våra kunder och deras resa mot en ny bostad. Du arbetar med marknadsföring, försäljning och inredning i ett antal utvalda projekt inom regionen och du deltar i projektgrupper där du bidrar med din expertkompens inom dessa områden. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter från tidigt skede till färdigställande av projekt. Du har kostnads- och budgetansvar och är den som tar fram strategi för marknadsföring och försäljning i projekten. Du leder externa mäklare mot uppsatta mål och tar tillsammans med extern konsult fram sälj- och marknadsföringsmaterial. Tjänsten innefattar också planering och genomförande av säljdrivande kundevent samt informationsmöten för kund.

 

Att vara Marknads- & Inredningsansvarig innebär att du har ansvar för kundens inredningsval och att vara kontaktperson och delge teknisk och praktisk information genom hela kundresan. Du kommer vara en viktig länk mellan våra kunder, projektering och produktion och du ansvarar för kundkommunikationen i projekten.

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har god datavana med goda kunskaper i Office programmen. Erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenheter som beställare av marknadsföringskampanjer och god kunskap om digital marknadsföring. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas och trivas i rollen brinner du för bostäder och har en affärsmässig helhetssyn, både vad gäller kundvärden och den totala ekonomin. Som person är du strukturerad och har god analytisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att ha många kontakter både internt och externt.  Du har en öppen kommunikation och tycker om att hålla muntliga presentationer för såväl mindre som större grupper.

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.

 

Ansökan 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

 

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 maj . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MARKNADS- & INREDNINGSANSVARIG