JM

MARKNAD OCH FÖRSÄLJNINGSCHEF

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.


Vi söker en Marknads- och försäljningschef till JM Region Öst med placering på vårt regionkontor i Uppsala. Regionen har för närvarande ca 250 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Norrtälje, Linköping och Norrköpings kommun. Avdelningen Marknad/Försäljning/Inredning har ca 20 medarbetare och är bestående av marknadsansvariga, marknadsassistenter, analytiker, web-redaktörer, säljadministration samt Inredningsansvariga.Arbetsuppgifter
Som Marknad och försäljningschef kommer du få en av de mest betydelsefulla uppgifterna på vår region, att driva försäljningsarbetet i våra bostadsprojekt. I rollen ingår personalansvar och budgetansvar. Du rapporterar till regionchef och kommer ha en roll i ledningsgruppen. Du kommer att ha två underställda gruppchefer som ansvarar för Inredning samt Säljadministration. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att:

  • Uppnå regionens försäljningsmål
  • Leda och effektivisera marknads- och försäljningsavdelningen
  • Utveckla och effektivisera försäljningsarbetet samt försäljningsprocessen
  • Leda och stödja medarbetarna i det dagliga arbetet
  • Vara kravställare mot de externa mäklarföretagen
  • Ansvara för att den externa kommunikationen på den lokala marknaden


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högre utbildning inom marknadsföring, försäljning eller ekonomi. Du har minst fem års erfarenhet av att vara ledare för ett motsvarande ansvarsområde samt vana av att ha personalansvar. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av att leda försäljningsarbete av bostäder med dokumenterat goda resultat.


Du vill leda och utveckla andra människor. Du är lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur i ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt. Du har ett genuint intresse för bostäder. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM.Vi erbjuder dig 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.


Placeringsort
Uppsala


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-09-29. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.


Kontakt 
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per Johansson, Regionchef på tel. 0734-32 53 44 alt per.johansson@jm.se. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman, HR Partner på tel. 0734-32 68 03 alt. mikaela.hockman@jm.se.


Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 4 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MARKNAD OCH FÖRSÄLJNINGSCHEF