JM

MÄNGDREGLERARE TILL JM ENTREPRENAD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Har du intresse för teknisk utveckling och erfarenhet av att arbeta med mätteknik? JM Entreprenad söker nu en driven och engagerad Mängdreglerare som kan bli en del av vår organisation.


Om företaget
JM Entreprenad har sin kärnverksamhet i anläggningsentreprenader och driver sin verksamhet med ca 260 medarbetare i Stockholm. JM Entreprenads målsättning är att leverera en produkt som är kvalitéts- och kostnadsmässigt konkurrenskraftig samtidigt som de vill underlätta för sina kunder. Personligt engagemang och ansvar för produkten genomsyrar organisationen och deras kunder är professionella beställare inom privat, kommunal och statlig sektor.

JM Entreprenad söker nu Mängdreglerare som ska tillhöra affärsenheten ’Anläggning’, en enhet som omsätter ca 1,2 miljarder kronor om året och som består av sex Arbetschefsgrupper. Verksamheten inom anläggning utför exploateringsarbeten i form av gatu- och ledningsarbeten, mark- och grundläggningsarbeten samt komplicerade betongarbeten.


Arbetsuppgifter
I rollen som Mängdreglerare har du din placering ute i projekt. Du kommer att sammanställa underlag för mängdlyft per projekt på en månadsbasis. Du kommer stötta och samordna övriga Mätningstekniker i arbetsgruppen för deras respektive projekt och vid behov göra inmätningar för mängdreglering. Vidare kommer du analysera förfrågningsunderlag samt driva utveckling av struktur och arbetssätt kring mängdreglering. Du kommer dessutom vid behov delta i möten med beställare.


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Minst 3 års praktisk erfarenhet av mätningstekniska arbetsuppgifter
• Mätningsteknik utbildning på minst 2 år eller motsvarande
• Mycket god kunskap i mängdreglering i anläggningsprojekt
• God kunskap kring vanligt förekommande maskinstyrningssystem
• God kunskap i vanligt förekommande program (exempelvis: SBG Geo, Topocad, Leica, Trimble)
• Kunskap inom AMA och MER
• Intresse för den tekniska utvecklingen inom området
• B-körkort

Meriterande:

• Kunskap inom entreprenadjuridik
• Ledarerfarenhet
• Erfarenhet av BIM

För att trivas i rollen är du en självgående person som genom ett starkt driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Eftersom du arbetar i en roll med mycket kontaktyta är det därtill viktigt att du har god kommunikativ förmåga samt pedagogisk kompetens.


Övrig information
I den här rekryteringen sammarbetar vi med Bravura - skicka in din ansökan här!

Kom och skriv historia med oss!Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MÄNGDREGLERARE TILL JM ENTREPRENAD