JM

MÄNGDREGLERARE TILL JM ENTREPRENAD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 


Om företaget 

JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag till JM AB som genomför entreprenader i Storstockholmsområdet. Verksamheten är indelad i regionerna Hus och Anläggning. Region Anläggning omsatte 2018 1,3 mdr kronor och sysselsätter 250 medarbetare. Verksamheten växer och har en positiv orderingång. Exempel på återkommande kunder är Swedavia, flertalet kommuner i Stockholmsregionen, och moderbolaget JM AB. Regionen har en bred erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenader, med allt från gatu- och ledningsarbeten till komplicerade betongarbeten. 

 


Rollen 

Nu söker vi två till tre personer till en nyskapad roll inom Region Anläggning. Som mängdreglerare tillhör du organisatoriskt en av arbetschefsgrupperna i företaget, och arbetar nära både entreprenadingenjörer och arbetschefen.

 

I rollen ingår att: 

  • Sammanställa underlag för mängdlyft per projekt, månadsvis 
  • Stödja och samordna mätningstekniker i arbetsgruppen, i olika projekt 
  • Medverka vid ekonomimöten med beställare, och agera stöd till entreprenadingenjörer och arbetschefen i avtalsfrågor 
  • Analysera förfrågningsunderlag i tidigt skede, i samarbete med kalkyl 
  • Driva utveckling av struktur och arbetssätt kring mängdreglering 
  • Vid behov göra inmätningar för mängdreglering 

 

Placering: JM Entreprenad har projekt både i södra och norra Storstockholm.  

 

Du kommer till en framtidsinriktad miljö och i en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar. JM Entreprenad är en platt och prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling.  

 


Kvalifikationer

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av mätningstekniska arbetsuppgifter, och har du längre erfarenhet är det bara positivt. Du har därmed mycket god kunskap i mängdreglering i anläggningsprojekt samt är van vid att läsa och tolka mängdförteckningar. Du har arbetat i vanligt förekommande system och program för maskinstyrning, mätning och mängdreglering. Om du skulle vara bekant med BIM är det ett plus! 

 

För att lyckas i rollen behöver du vara väl förtrogen med AMA och MER. Vi tror också att du har ett intresse av att följa den tekniska utvecklingen inom området, då JM som koncern satsar mycket på utveckling. 

 

Notera att B-körkort är ett krav. 

 

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du trivs med den kommunikativa och pedagogiska delen av yrket. 

 


Kontakt  

Låter detta som du? Vänligen kontakta ansvarig konsult Geraldine von Celsing på 070-779 49 66 eller geraldine.voncelsing@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen att höra av dig så snart som möjligt.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb MÄNGDREGLERARE TILL JM ENTREPRENAD