JM

LOGISTIKUTVECKLARE TILL SEGMENT JM BOSTAD PRODUKTION

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM satsar på logistiken och just nu pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi befinner oss i en spännande expansionsfas. Vi behöver förstärka gruppen och söker nu dig som brinner för logistik till tjänsten som logistikutvecklare!  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Du kommer att tillhöra gruppen Logistikutveckling inom Segment JM Bostad Produktion. I dagsläget består gruppen av tre personer men planeras växa. Som logistikutvecklare kommer du att arbeta självständigt och i team för att utveckla logistiklösningar som ger de bästa förutsättningarna för en effektiv produktion. Du får möjlighet till spännande uppdrag där du är en del i utvecklingen av framtidens lösningar. Områden som kommer att beröras är processutveckling, standardisering, kvalitetsarbete, leverantörsutveckling, ergonomi etc. Arbetet innebär ett nära samarbete med Produktion, Centrala inköp, Arbetsmiljö samt externa leverantörer.  

 

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placering på huvudkontoret i Stockholm. Arbetsplatsbesök och resor förekommer.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig med relevant akademisk examen alternativt dig som genom arbetslivserfarenhet skaffat dig motsvarande kunskap. Har du dessutom arbetat med logistikfrågor och/eller projektledning bedöms det som meriterande.  

 

Som person är det viktigt att du är ansvarstagande, kreativ, drivande och har god analytisk förmåga. Du har en god förståelse för IT-lösningar, är administrativt strukturerad och har lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Vi vill även att du har en positiv inställning och du trivs i en roll med mycket interna och externa kontakter.  

 

VI ERBJUDER  

Logistikavdelningen är i en spännande fas där vi växer och tar ett större ansvar. Detta kommer pågå i flera år framöver och utvecklingsmöjligheterna är goda. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Björkman, HR Partner, på tel. 08-782 88 02 (sara.bjorkman@jm.se) eller David Baumann, Logistikchef, på tel. 08-782 82 48 (david.baumann@jm.se)  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LOGISTIKUTVECKLARE TILL SEGMENT JM BOSTAD PRODUKTION