JM

LOGISTIKMEDARBETARE TILL JM SUPPLY

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

 

JM Supply söker Logistikmedarbetare i Göteborgsregionen!

JM Supply är en avdelning inom JMs Logistikavdelning som verkar för hela JM med uppdraget att ansvara för materialhanteringen på våra byggarbetsplatser. I rollen som logistikmedarbetare blir du en viktig kugge i vårt team och då JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar så finns här gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  

 

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med inbärning av material från lastbil till montageplats på JMs byggarbetsplatser i Göteborgsområdet. Du arbetar i team där förmågan att samarbeta och kommunicera är en viktig del för att lyckas väl. Som stöd i arbetet har ni av JM framtagna logistikanvisningar att arbeta efter och på varje arbetspass finns även en arbetsledare på plats som ansvarar för styrning och leverans.  

 

Gruppen har en god stämning och ett välfungerande samarbete. Då rollen fortsatt är relativt ny på JM (JM Supply startade hösten 2017) ges du som logistikmedarbetare möjligheten att vara med och påverka arbetssätt och hjälpmedel tillsammans med dina. Tjänsten som logistikmedarbetare innebär arbete mellan klockan 15.00 och max kl 22.00.

 

 

KVALIFIKATIONER

Det viktigaste för oss är att du är intresserad av att arbeta med materialhantering i byggbranschen. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du är också ansvarsfull och trivs med att arbeta tillsammans med andra.

 

Då arbetet innehåller vissa moment som kräver en del lyft är det viktigt att du känner att din kropp är i god fysisk form för detta. Arbetet pågår under kvällstid så det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av kvällsarbete. Vidare ser vi att du kan kommunicera väl på svenska.

 

 

VI ERBJUDER

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett arbete i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM. 

 

 

Övrig information

Välkommen in med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken nedan. Urvalet görs löpande, så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt.

 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Tim Larsson, Regionansvarig för JM Supply i Väst, på tim.larsson@jm.se alt. 040-16 65 03.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 12 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LOGISTIKMEDARBETARE TILL JM SUPPLY