JM

Logistikmedarbetare

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

JM Supply söker fler logistikmedarbetare!

JM Supply är en avdelning inom JMs Logistikavdelning som verkar för hela JM med uppdraget att ansvara för materialhanteringen på våra byggarbetsplatser. I rollen som logistikmedarbetare blir du en viktig kugge i vårt team och då JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar så finns här gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Ett perfekt jobb för dig som har ett intresse för såväl logistik- som byggbranschen!

 

ARBETSUPPGIFTER 
Som logistikmedarbetare på JM Supply arbetar du med intransport av material från lastbil till montageplats på JMs byggarbetsplatser i Stockholm. Du arbetar i team där förmågan att samarbeta och kommunicera är en viktig del för att lyckas väl. Som stöd i arbetet har ni av JM framtagna logistikanvisningar att arbeta efter och på varje arbetspass finns även en ledare på plats som ansvarar för styrning och leverans.

 

Gruppen består idag av ca 15 medarbetare som sinsemellan har en god stämning och ett välfungerande samarbete. Då rollen fortsatt är relativt ny på JM (JM Supply startade hösten 2017) ges du som logistikmedarbetare möjligheten att vara med och påverka arbetssätt och hjälpmedel tillsammans med dina kollegor.

 

Arbetspassen är förlagda mellan klockan 15.00 till och med längst kl 22.00. Tillträde av tjänsten blir hösten 2019. 

 

KVALIFIKATIONER 
Det viktigaste för oss är att du är intresserad av att arbeta med materialhantering i byggbranschen. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du är också ansvarsfull och trivs med att arbeta tillsammans med andra.

 

Då arbetet innehåller vissa moment som kräver en del lyft är det viktigt att du känner att din kropp är i god fysisk form för detta. Arbetet pågår under kvällstid så det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av kvällsarbete.

 

VI ERBJUDER 
Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett arbete i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.

 

KONTAKT 
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Partner Sara Björkman på mail: sara.bjorkman@jm.se alt tel: 08-782 88 02.

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urvalsarbetet pågår löpande! 

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 augusti

Kategorier : Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb Logistikmedarbetare