JM

LOGISTIKARBETARE TILL JM SUPPLY

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Det nystartade dotterbolaget JM Supply söker nu Logistikarbetare som vill arbeta med JMs materialhantering på byggarbetsplatser. Organisationen befinner sig i en expansiv uppstartsfas och behöver förstärkas med flertalet Logistikarbetare. Här blir du en viktig del i ett team där du får vara med och arbeta med JMs materialhantering. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att transportera material från lastbil till montageplats på en byggarbetsplats. JM Supply är en ny organisation med korta beslutsvägar och här finns gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med inbärning av material på JMs byggarbetsplatser. Du ansvarar för att hanteringen sker i enlighet med JMs logistikanvisningar. Till din hjälp har du stöd från arbetsledare och kollegor. Då rollen är ny på JM kommer du vara med och påverka arbetssätt och hjälpmedel tillsammans med andra logistikarbetare.  

 

Tjänsten är en timanställning och arbetspassen är förlagda mellan 15.00 och 22.00.  

Byggarbetsplatserna du kommer att arbeta på ligger i Stockholmsområdet, bland annat i Liljeholmen.

Du förväntas arbeta minst ett pass i veckan. Tillträde av tjänsten blir i november 2017.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med materialhantering i byggbranschen.  

 

Du är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du trivs med ett fysiskt arbete och att arbeta på eftermiddagar och kvällar.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett arbete i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Gelander på tel. 08-782 89 92 (elin.gelander@jm.se)  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LOGISTIKARBETARE TILL JM SUPPLY