JM

LIA PRAKTIK VT 2020

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM Bostad Stockholm Produktion tillhandahåller varje år ett antal praktikplatser för studenter som studerar en utbildning inom bygg. Vi vänder oss i första hand till dig som studerar en inriktning Byggnadsingenjör Produktion.

LIA-praktiken sker ute på någon av våra byggarbetsplatser inom Storstockholmsområdet. Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du välkommen att registrera din ansökan via denna annons.


Arbetsuppgifter
Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra nybyggnadsprojekt i Stockholmsområdet. Du kommer arbeta med våra tjänstemän ute i produktion men även vara nära våra hantverkare för att få en ökad inblick i produktionen.


Din profil
Vi söker dig som är studerande inom bygg och som är intresserad av att göra din LIA-praktik hos oss på JM. Vi ser gärna att du som söker har en önskan att starta din karriär med nyproduktion av bostäder. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité.


Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.


Kontakt
Har du några frågor om LIA-praktiken är du välkommen att kontakta HR-Partner Camilla Forssberg på tel. 08-728 18 24 eller maila: camilla.forssberg@jm.se

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
  
 
Välkommen att skriva din historia med oss! Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA PRAKTIK VT 2020