JM

LIA PRAKTIK VT 2019 - JM REGION SYD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM Region Syd tillhandahåller varje år ett antal praktikplatser för blivande byggnadsingenjörer. Vi vänder oss i första hand till studenter som läser inriktning Produktion och praktiken sker ute på någon av våra byggarbetsplatser i Malmö/Lund med omnejd. Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du välkommen att registrera din ansökan. 

 

ARBETSUPPGIFTER  

Du kommer att utföra din praktik i produktion på något av våra byggprojekt. Du kommer arbeta med våra tjänstemän ute i produktion men även vara nära våra hantverkare för att få en ökad inblick i produktionen.

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som är studerande inom bygg och är intresserad av att göra LIA-praktik hos oss på JM. Vi ser gärna att du som söker har en önskan att starta din karriär med nyproduktion av bostäder. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande.  

För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med en nyfikenhet.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd, uppmärksammad och du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA PRAKTIK VT 2019 - JM REGION SYD