JM

LIA PRAKTIK VT-2019 - BYGGNADSINGENJÖR NYPRODUKTION

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM Bostad Stockholm Produktion tillhandahåller varje år ett antal praktikplatser för studenter som studerar en utbildning inom bygg. Vi vänder oss i första hand till dig som studerar en inriktning Byggnadsingenjör Produktion.  

 

LIA-praktiken sker ute på någon av våra byggarbetsplatser inom Storstockholmsområdet. Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du välkommen att registrera din ansökan via denna annons.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra nybyggnadsprojekt i Stockholmsområdet. Du kommer arbeta med våra tjänstemän ute i produktion men även vara nära våra hantverkare för att få en ökad inblick i produktionen.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som är studerande inom bygg och som är intresserad av att göra din LIA-praktik hos oss på JM. Vi ser gärna att du som söker har en önskan att starta din karriär med nyproduktion av bostäder. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. 

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd, uppmärksammad och du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig en omväxlande praktikperiod med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om LIA-praktiken är du välkommen att kontakta HR-Partner Sara Björkman på tel. 08-782 88 02 eller maila: sara.bjorkman@jm.se.  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA PRAKTIK VT-2019 - BYGGNADSINGENJÖR NYPRODUKTION