JM

LIA-PRAKTIK VÅREN 2020 JM ENTREPRENAD, ANLÄGGNING

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM Entreprenad tillhandahåller varje år ett antal praktikplatser för studenter som studerar en utbildning inom bygg. Vi vänder oss i första hand till dig som studerar Byggnadsingenjör Anläggning och vill arbeta som Arbetsledare eller Mätningstekniker efter studierna.

LIA-praktiken sker ute på någon av våra byggarbetsplatser inom Storstockholmsområdet. Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du välkommen att registrera din ansökan via denna annons.


Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra anläggningsprojekt i Stockholmsområdet. Du kommer arbeta med våra tjänstemän ute i produktion men även vara nära våra hantverkare för att få en ökad inblick i produktionen.


Din profil

Vi söker dig som är studerande inom bygg och som är intresserad av att göra din LIA-praktik på JM Entreprenad inom Anläggning. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité.


Kontakt

Har du några frågor om LIA-praktiken är du välkommen att kontakta HR-Chef Katarina Sjölander på tel. 08-728 88 12 eller maila: katarina.sjolander@jm.se

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
  
 
Välkommen att lägga grunden till ett bättre liv! Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA-PRAKTIK VÅREN 2020 JM ENTREPRENAD, ANLÄGGNING