JM

LIA-PRAKTIK VÅREN 2019 BYGGNADSINGENJÖR

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM Entreprenad tillhandahåller varje år ett antal praktikplatser för studenter som studerar en utbildning inom bygg. Vi vänder oss i första hand till dig som studerar till Byggnadsingenjör och som vill arbeta som Arbetsledare eller Mättekniker efter studierna.  

 

LIA-praktiken sker ute på någon av våra byggarbetsplatser inom Storstockholmsområdet. Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du välkommen att registrera din ansökan via denna annons.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra byggnadsprojekt i Stockholmsområdet. JM Entreprenad är verksamma inom både anläggnings- och husproduktion. Du kommer arbeta med våra tjänstemän ute i produktion men även vara nära våra hantverkare för att få en ökad inblick i produktionen.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som är studerande inom bygg och som är intresserad av att göra din LIA-praktik hos oss på JM Entreprenad. Vi ser gärna att du som söker har en önskan att starta din karriär som Arbetsledare eller Mättekniker(anläggning). Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité.  

 

OM OSS 

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- och anläggningsentreprenader. Det geografiska verksamhetsområdet är Stockholm samt Uppsala, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2-3 miljarder kronor och har ca 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.jm-entreprenad.se     

 

KONTAKT  

Har du några frågor om LIA-praktiken är du välkommen att kontakta för: 

 

Anläggning - Nicklas Vuong, 08-782 12 29, nicklas.vuong@jm.se  

Bostad & Kommersiellt (hus) - Katarina Sjölander, 08-782 88 12, katarina.sjolander@jm.se   

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA-PRAKTIK VÅREN 2019 BYGGNADSINGENJÖR