JM

LIA-PRAKTIK REGION ÖST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Region Öst tillhandahåller varje år ett antal praktikplatser för studenter som studerar en utbildning inom bygg. Vi vänder oss i första hand till dig som studerar till Byggnadsingenjör. LIA-praktiken sker inom vår region som är Uppsala, Västerås, Linköping och Örebro. Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du välkommen att registrera din ansökan via denna annons.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra byggnadsprojekt. Du kommer arbeta med våra tjänstemän ute i produktion men även vara nära våra hantverkare för att få en ökad inblick i produktionen.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som är studerande inom bygg och som är intresserad av att göra din LIA-praktik hos oss. Vi ser att du som söker har en önskan att starta din karriär i vår produktion. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om LIA-praktiken är du välkommen att kontakta Thomas Mattsson på tel 073-4325737 eller Thomas.l.mattsson@jm.se.  

 

ANSÖKAN 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 november . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA-PRAKTIK REGION ÖST