JM

LIA-PRAKTIK LOGISTIKAVDELNINGEN HT-2019

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM Bostad Produktions Logistikavdelning tillhandahåller till höstterminen 2019 en LIA-praktikplats för dig som studerar en YH-utbildning inom logistik. Du kommer göra din praktik hos gruppen för logistikutveckling.  
 

Arbetsuppgifter  

Praktiken sker på huvudkontoret i Solna och ute på våra byggarbetsplatser inom Storstockholmsområdet. Gruppen för logistikutveckling arbetar med att utveckla logistiklösningar som ska ge de bästa förutsättningarna för en effektiv produktion. Tillsammans med din utsedde mentor och de övriga medarbetarna i gruppen kommer du stötta med uppgifter av varierad karaktär samt bli delaktig i att driva mindre projekt.  
 

Din person  

Vi söker dig som har ett intresse för bygglogistik, utvecklingsarbete och analys och som ser dig starta din karriär inom vår bransch. Det vi önskar av dig är nyfikenhet, engagemang och en positiv inställning. Du är även ansvarstagande och samarbetsvillig. Håller du dessutom med om att positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du trivas hos oss på JM.
 
Som praktikant på logistikavdelningen får du möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor och i en trivsam miljö. JMs kärnvärden är långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. Delar du dem kommer du trivas hos oss på JM!
 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.
 

Ansökan  

Skicka in din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänsten”. Skriv och motivera varför just du skulle passa bra hos oss på JM samt kort om dina yrkeserfarenheter. Sista ansökningsdag är 26 april 2019.  
 
För frågor om processen, kontakta HR-partner Sara Björkman (sara.bjorkman@jm.se eller 08-782 88 02) eller vid frågor om praktiken, kontakta Logistikchef David Baumann (david.baumann@jm.se eller 087828248).  
 
Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  
 
Välkommen att skriva din historia med oss! 


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA-PRAKTIK LOGISTIKAVDELNINGEN HT-2019