JM

LIA-PRAKTIK

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Region Öst tillhandahåller varje år ett antal praktikplatser för studenter som studerar en utbildning inom bygg. Vi vänder oss i första hand till dig som studerar till Byggnadsingenjör. LIA-praktiken sker inom vår region som är Uppsala, Västerås, Linköping och Örebro. Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss är du välkommen att registrera din ansökan via denna annons.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra byggnadsprojekt.  

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är studerande inom bygg och som är intresserad av att göra din LIA-praktik hos oss. Om du tidigare har byggerfarenhet är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité.

KONTAKT

Har du några frågor om LIA-praktiken är du välkommen att kontakta Thomas Mattsson på tel 073-4325737 eller Thomas.l.mattsson@jm.se.

ANSÖKAN

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 4 november . Arbetsort : Region Öst . Publicerat : 4 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb LIA-PRAKTIK