JM

KVALITETSINGENJÖR INSTALLATIONER

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi behöver förstärka vår garantiavdelning i Stockholm med en kvalitetsingenjör installationer för vår bostadsproduktion. Här får du möjlighet att arbeta med kvalitets- och garantifrågor hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Vi har kommit långt i vårt arbete med att strukturera vår produktion men har fortsatt stora utmaningar framför oss att arbeta vidare med. Hos oss blir du en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med trevliga kollegor och god stämning.  
 

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör installationer kommer du att ansvara för att löpande utföra kvalitetskontroller av vvs-installationer ute i projekten. Du kommer kontinuerligt mäta följsamheten av våra metodbeskrivningar och en viktig del är att arbeta med ständiga förbättringar samt genomföra utbildningar.  
 
Du tillhör kvalitetssäkringsgruppen som i dagsläget består av tre medarbetare. Förutom samarbete inom avdelningen samarbetar du också med JMs produktion-, inköp- samt projektutvecklingsavdelning. Arbetet sker både självständigt och i team. Du rapporterar till Kvalitetschef bostad produktion och din arbetsplats är på vårt trevliga huvudkontor i Solna.  
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat med tekniska installationer inom VVS. Vi tror att du kan ha en bakgrund som installationssamordnare, projektledare rör nybyggnation, VVS-konsult, VVS-besiktningsman alternativt som arbetsledare VVS med lång dokumenterad erfarenhet som montör eller annan likvärdig roll. Vi ser även gärna att du tidigare arbetat med kvalitetssäkring. Du har god datorvana samt innehar B-körkort.  
 

Din person

Vi söker dig som har en utvecklad analytisk förmåga och som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har en god social förmåga och du trivs med att ha många sociala kontakter. Vidare behöver du vara engagerad, tålmodig och ha förmågan att argumentera för din sak vid behov.  
 
För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  
 

Vi erbjuder 
 
Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  
 

Kontakt

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kvalitetschef Johan Hansson, 08-7828668 alt johan.hansson@jm.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Sara Björkman på tel: 08-7828802 alt e-post: sara.bjorkman@jm.se.

Observera att vi inte finns tillgängliga under byggsemestern vecka 28 - 31. Urval kommer påbörjas efter semestern.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post!

 
Välkommen att skriv historia med oss!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 18 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 1 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KVALITETSINGENJÖR INSTALLATIONER