JM

KUNDANSVARIG INRIKTING INREDNING

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Brinner du för kunden och vill vara med på deras resa mot en ny bostad? Nu söker vi en inredningsansvarig som har kunden i fokus.

 

Du kommer tillhöra en grupp på 16 personer som är placerad på JMs huvudkontor i Solna.

 

 

Om tjänsten  

Som inredningsansvarig ansvarar du för våra kunder och deras resa mot en ny bostad. Du kommer vara en viktig länk mellan våra kunder, marknad och försäljning samt produktion. Du tar hand om kundens inredningsval och samarbetar med produktion för att hantera tillval i projektet. Förutom mäklaren är du kundens kontaktperson genom hela bostadsresan.

 

Dina huvudsakliga uppgifter är

  • Planera och genomföra individuella inredningsmöten med kund. 
  • Administrera kundens beställning och se till att våra byggarbetsplatser har den information de behöver för att utföra sitt arbete.
  • Leda och delta på kundträffar.
  • Arrangera kundvisningar på byggarbetsplatsen.
  • Ansvara för tillvalssortiment och material gällande inredning löpande under projektets gång. 
  • Granska ritningar och försäljningsmaterial ur kundperspektiv och inredningsperspektiv.
  • Fakturering och hantering av leverantörsfakturor

 Som inredningsansvarig ingår det ibland kvälls- och helgarbete.

 

 

Din profil  

Du har minst 3 års erfarenhet från en liknande roll alternativt från försäljning inom kök, badrum, färgsättning eller motsvarande. Har du vidareutbildning eller goda erfarenheter inom bygg-, fastighet- och inredningsbranschen är det meriterande. Du har en gymnasial utbildning och goda kunskaper i Officeprogrammen. Du talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och har en god förmåga att administrera och organisera ditt eget arbete. Du är serviceinriktad och lyhörd med kunden i fokus. Du gillar att jobba i grupp och är flexibel.

 

 

Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt  

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Hoem på linda.hoem@jm.se  alternativt rekryterande chefer Cecilia Axlund på cecilia.axlund@jm.se eller Ulrika Wildig på ulrika.wildig@jm.se

 

 

Ansökan  

Sista ansökningsdag är den 10 december men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen med bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

 

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Solna . Publicerat : 27 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KUNDANSVARIG INRIKTING INREDNING