JM

KALKYLINGENJÖR

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi behöver förstärka vår kalkylavdelning inom JM Bostad Stockholm och söker dig som vill kalkylera modellbaserat. Vi fungerar som ett stöd till projektering och produktion. Hos oss får du inblick i samtliga JM projekt. Här blir du del av ett härligt team där du får mycket frihet under ansvar. 

 

 

Om tjänsten 

Som kalkylingenjör sammanställer du produktionskalkyler inför planskede och produktionsstart. Kalkylerna tas fram för att säkerställa produktionskostnader, underlag för produktionsplanering och som budget för produktion. I alla nystartade projekt är 3D- och BIM-modeller en integrerad del av vårt standardiserade och digitala arbetssätt. 

 

Som nyanställd hos oss på JM kommer du få möjlighet till en introduktion där du får gå bredvid mer erfarna kollegor och successivt sätta dig in i arbetet som kalkylingenjör hos oss. Du kommer att få möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa och bidra till att vi kontinuerligt förbättrar oss.    

 

 

Din profil 

Vi söker dig med en akademisk examen. Vi tror att du har ett intresse för ekonomi och en vilja att lära dig mer om byggproduktion. Du är intresserad av digitalisering och har ett intresse av att vara med att driva utvecklingen fortsatt framåt. För att trivas i rollen behöver du erfarenhet av 3D-program samt intresse för administration. Erfarenhet av Vico Office är meriterande då vi kalkylerar i programmet.

 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Då du som projektansvarig kalkylingenjör leder möten är det viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är du kostnadsmedveten, lösningsorienterad och har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.  

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Ansökan 

Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Solna. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Evelina på evelina.heimer@jm.se.

 

Sista ansökningsdag är 22 april. 

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 22 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KALKYLINGENJÖR