JM

KALKYLATOR TILL JM BOSTAD STOCKHOLM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi behöver förstärka våran kalkylavdelning inom JM Bostad Stockholm och söker dig som vill vara med i vår utveckling av modellbaserat arbetssätt. Vi fungerar som ett stöd till både projektering och produktion och hos oss får du inblick i samtliga JMs projekt. Här blir du del av ett team där du får mycket frihet under ansvar samtidigt som du har trevliga kollegor att fråga om hjälp när det behövs.   

 

ARBETSUPPGIFTER   

Som kalkylator kommer du upprätta och sammanställa produktionskalkyler inför försäljning och produktionsstart. Kalkylerna tas fram för att säkerställa produktionskostnaderna, som underlag för produktionsplanering och som budget för produktion. I dagsläget pågår mycket utvecklingsarbete på vår avdelning. I vår långsiktiga plan ingår att vara mer delaktig i produktionsförberedelser genom att öka detaljeringen och därmed möjliggöra effektiva logistiklösningar och optimera tidplaner.   

 

Som nyanställd hos oss på JM kommer du få möjlighet till en introduktion där du får gå bredvid mer erfarna kollegor och successivt sätta dig in i arbetet som Kalkylator hos oss. Du kommer att få möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa.   

 

KVALIFIKATIONER   

Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med god förståelse för IT. Vi tror att du har ett intresse samt kunskap inom ekonomi och ett stort intresse för att lära dig mer om byggbranschen. Har du erfarenhet från byggproduktion ser vi det som meriterande. Du är intresserad av digitalisering och vill vara med på JMs resa mot att bli digital ledare i byggbranschen. För att trivas i rollen behöver du ha utbildning eller erfarenhet av 3D-program samt intresse för administration.  

 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är kostnadsmedveten och då mycket fokus ligger på detaljer kräver arbetet att du är strukturerad och noggrann. Vidare är du lösningsorienterad och har en god prioriteringsförmåga.   

 

VI ERBJUDER   

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd och uppmärksammad, du har ett stort mått av frihet med eget ansvar och du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.   

 

KONTAKT   

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Partner Benita Junuzi via tel: 08-7821117 eller maila: benita.junuzi@jm.se eller avdelningschef Annika Granström via tel: 08-7828589 eller maila annika.granstrom@jm.se  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.   

 

Varmt välkommen med din ansökan!   

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 12 oktober . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KALKYLATOR TILL JM BOSTAD STOCKHOLM