JM

KALKYLATOR TILL JM BOSTAD STOCKHOLM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi behöver förstärka vår kalkylavdelning inom JM Bostad Stockholm och söker dig som vill kalkylera modellbaserat . Vi fungerar som ett stöd till både projektering och produktion och hos oss får du inblick i samtliga JMs projekt. Här blir du del av ett team där du får mycket frihet under ansvar samtidigt som du har trevliga kollegor att fråga om hjälp när det behövs.   

 
ARBETSUPPGIFTER   
Som kalkylator kommer du upprätta och sammanställa produktionskalkyler inför försäljning och produktionsstart. Kalkylerna tas fram för att säkerställa produktionskostnaderna, som underlag för produktionsplanering och som budget för produktion. I alla nystartade projekt är 3D- och BIM-modeller en integrerad del av JM:s standardiserade och digitala arbetssätt. Vi kalkylerar i Vico Office.

På JM jobbar vi med ständiga förbättringar. Detta innebär att vi hela tiden utvecklar våra arbetssätt.

Som nyanställd hos oss på JM kommer du få möjlighet till en introduktion där du får gå bredvid mer erfarna kollegor och successivt sätta dig in i arbetet som Kalkylator hos oss. Du kommer att få möjlighet att vara med på vår utvecklingsresa.   
 

KVALIFIKATIONER   

Vi söker dig med ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet . Vi tror att du har ett intresse för ekonomi och vilja att lära dig mer om produktion. Du är intresserad av digitalisering och vill vara med på JMs resa mot att bli digital ledare i byggbranschen. För att trivas i rollen behöver du ha utbildning eller erfarenhet av 3D-program samt intresse för administration. Erfarenhet av Vico Office är meriterande.
 
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Då du som projektansvarig kalkylator leder möten är det viktigt att du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är du kostnadsmedveten, lösningsorienterad och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.   
 

VI ERBJUDER   

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd och uppmärksammad, du har ett stort mått av frihet med eget ansvar och du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.   
 

KONTAKT
   
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Partner Anna Olsson via tel: 08-7821742 eller maila: anna.olsson@jm.se eller avdelningschef Annika Granström via tel: 08-7828589 eller maila annika.granstrom@jm.se 
 
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb KALKYLATOR TILL JM BOSTAD STOCKHOLM