JM

JUNIOR INKÖPARE INOM MARK - OCH INFRASTRUKTUR

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

I takt med att JM utvecklar allt större bostadsområden, har efterfrågan på intern markkompetens ökat. Som följd bildades avdelningen Mark och Infrastruktur 2015 som idag består utav 14 medarbetare. Avdelningen är ett stöd till övrig organisation inom affärsenheten Bostad Stockholm vad gäller mark- och infrastrukturfrågor, som är involverade i alla skeden inom stadsbyggnadsprocessen. Gruppen besitter kompetens inom mark- och exploateringsfrågor, förvärv, projektutveckling, projektering, planering, inköp, kalkyl och produktion och har ett tätt samarbete kollegor emellan, varierande uppgifter och trevligt arbetsklimat.
 

Om tjänsten  

Vi söker nu efter en junior inköpare med god kunskap av projektutveckling och med ett intresse för mark - och infrastrukturfrågor. Tillsammans med en strategisk inköpare på avdelningen kommer du vara ett stöd i inköpsprocessen inom mark- och infrastruktur vilket innefattar områden som grundläggning, finplanering, rivning samt losshållning mm. Som inköpare kommer du genomlysa och utveckla inköpshanteringen under främst tidiga skeden. Ditt uppdrag ligger i att utveckla mer kvalitativa upphandlingar och utvärderingar av befintliga leverantörer. Vidare kommer du säkerställa att övriga i organisationen har tillräcklig och rätt information för att kunna fatta beslut utifrån de ramverk som du sätter som grund i inköpsrollen.

Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med den centrala inköpsorganisationen och vid behov vara delaktig i att utöka ramavtalsleverantörer som tex finplanering med utlandsinköp. För att hela tiden sträva efter att tillsammans bli bättre kommer du vara delaktig i att ta fram underlag för framtida inköpsutbildningar.


Din profil  

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från byggbranschen, det är även en fördel om du har markkompetens. Du är en duktig kravställare och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare är du noggrann och strukturerad. Som person ser vi att du är självgående samtidigt som du är en god och stark länk i samarbeten. Svenska hanterar du utan problem och du gör dig förstådd på engelska. Om du har erfarenhet av att arbeta med webbaserade inköpssystem och inköp i någon form är det meriterande. I övrigt har du en generellt god datorvana och hantera Office paketet väl.


Vi erbjuder  
 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
 

Kontakt  

Tjänsten är en tillsvidareanställning och din placering kommer vara på vårt kontor i Solna. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 25 oktober och därmed rekommenderar vi dig söka omgående om intresse finns! Har du frågor kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se alternativt rekryterande chef Nicklas Backfjärd på nicklas.backfjard@jm.se.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.
Välkommen att skriva din historia med oss! Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb JUNIOR INKÖPARE INOM MARK - OCH INFRASTRUKTUR