JM

JM SUPPLY SÖKER LOGISTIKMEDARBETARE TILL REGION VÄST!

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM Supply är en avdelning inom JMs Logistikavdelning som verkar för hela JM med uppdraget att ansvara för materialhanteringen på våra byggarbetsplatser. I rollen som logistikmedarbetare blir du en viktig kugge i vårt team och då JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar så finns här gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med inbärning av material från lastbil till montageplats på JMs byggarbetsplatser i Göteborg. Du arbetar i team där förmågan att samarbeta och kommunicera är en viktig del för att lyckas väl. Som stöd i arbetet har ni av JM framtagna logistikanvisningar att arbeta efter och på varje arbetspass finns även en arbetsledare på plats som ansvarar för styrning och leverans.  

 

JM Supply har senaste året funnits i Stockholm men kommer till hösten 2018 att implementeras i region väst (Göteborg). Därför kommer du i rollen som logistikmedarbetare ges möjligheten att vara med och påverka arbetssätt och hjälpmedel tillsammans med dina blivande kollegor.  

 

Arbetspassen är förlagda mellan klockan 15.00 - 22.00. Du förväntas arbeta minst ett pass i veckan. Tillträde av tjänsten blir hösten 2018.  

 

KVALIFIKATIONER  

Det viktigaste för oss är att du är intresserad av att arbeta med materialhantering i byggbranschen. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du är också ansvarsfull och trivs med att arbeta tillsammans med andra.  

 

Då arbetet innehåller vissa moment som kräver en del lyft är det viktigt att du känner att din kropp är i god fysisk form för detta. Eftersom arbetet pågår under kvällstid ser vi det som ett plus om du har tidigare erfarenhet av kvällsarbete.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett arbete i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Partner Sara Björkman på tel. 08-782 88 02 (sara.bjorkman@jm.se)  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb JM SUPPLY SÖKER LOGISTIKMEDARBETARE TILL REGION VÄST!