JM

JM BOSTAD PRODUKTION – GARANTI SÖKER PROJEKTLEDARE

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med garantifrågor hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Det är en ny roll inom vår avdelning där du som projektledare ges stora möjligheter till att forma och utveckla metoder och processer inom ditt ansvarsområde och du kommer bli en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med trevliga kollegor och god stämning.  

 

Din roll  

Som projektledare garanti kommer du att hantera, samordna och projektleda inkomna garantiärenden som är av större art. Arbetet innebär att ansvara för utredningar, åtgärdsförslag i samråd med chef garanti samt ekonomiuppföljning av garantiärenden. Du hanterar kommunikationen gentemot våra bostadsrättsföreningar och ansvarar för att de överenskommelser som tas mellan parterna även genomförs. Internt samarbetar du främst med projektledare och regionchefer som är ytterst ansvariga för våra projekt.  

 

Du rapporterar till avdelningschef för garanti och utgår från huvudkontoret i Solna.  

 

Kvalifikationer  

Vi söker dig med en byggteknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Du har byggkompetens samt mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik. Din bakgrund kan vara inom försäkringsbranschen som skadereglerare eller som projektledare eller motsvarande inom byggbranschen. Har du inköps- och-/eller försäkringskunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.  

 

Din person 

Som person behöver du ha en god analytisk förmåga, vara engagerad och tålmodig samt kunna argumentera för din sak vid behov. Du måste tycka om att arbeta självständigt men samtidigt trivas i sociala sammanhang då arbetet är varierat med många kontaktytor, såväl internt som externt. Arbetet kräver att du motiveras av problemlösning och kan hantera små som stora utmaningar. Vidare är det viktigt att du besitter förmågan att tänka kostnadsmedvetet och långsiktigt. Du driver parallella projekt där förmågan att vara strukturerad, noggrann blir viktigt såväl som att du under perioder av högre belastning kan behålla ditt fokus och lugn.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

Vi erbjuder  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

Vill du skriva historia med oss? 

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi kommer ha ett löpande urval.

Har du några frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Sara Björkman på 08-782 88 02 (sara.bjorkman@jm.se
). Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Bostad Produktion – Garanti, Johan Hansson på 08-782 86 68 (johan.hansson@jm.se).  

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb JM BOSTAD PRODUKTION – GARANTI SÖKER PROJEKTLEDARE