JM

INTRESSEANMÄLAN SOM VISNINGSVÄRD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Söker du ett stimulerande extraarbete och vill jobba hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden? Anmäl då ditt intresse för tjänsten som visningsvärd redan idag!   

 

Vem är du?   

Vi vill samarbeta med dig som med en stark kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat sätt kan coacha våra kunder i deras livs största affär. Försäljningen hos oss på JM börjar i teamet och vi ser därför att du är en positiv lagspelare som med engagemang och nyfikenhet tar dig an nya arbetsuppgifter.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.   

 

Om tjänsten   

Som visningsvärd arbetar du i team tillsammans med fastighetsmäklare för att säkerställa att alla kunder som besöker någon av JMs bostadsbutiker, visningar eller events får ett professionellt bemötande. Målet med bostadsvisningen är att skapa den bästa kundupplevelsen som leder till fler säljavslut och att stärka varumärket JM.   

 

Du kommer att arbeta i hela Stockholmsregionen och tjänsten kräver att du är flexibel avseende arbetstider. Som Visningsvärd behöver du ha möjlighet att jobba tidiga eftermiddagar/kvällar, helger samt i samband med JMs stora kampanjer. Denna tjänst är perfekt för dig som är studerande, pensionär eller har ett annat flexibelt arbete vid sidan om.   

 

Intresserad?   

Anmäl ditt intresse för framtida behov av visningsvärd här! Vi återkommer till dig när vi har lediga tjänster.  

 

För frågor kontakta HR Partner Anna Wikström på 073 432 57 76 alternativt Gruppchef Försäljning Anna Wiklund på 08-782 17 64.   

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan!  

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 september . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb INTRESSEANMÄLAN SOM VISNINGSVÄRD