JM

INTRESSEANMÄLAN LOGISTIKMEDARBETARE

Intresseanmälan logistikmedarbetare JM Supply i Göteborgsregionen!

JM Supply välkomnar intresseanmälningar från dig som har ett intresse för byggbranschen och logistik och som vill arbeta extra på vardagseftermiddagar och kvällar!


Om JM Supply 
JM Supply är en avdelning inom JMs Logistikavdelning som verkar för hela JM. JM Supply ansvarar för materialhanteringen på JMs byggarbetsplatser. JM Supply startade hösten 2017 och befinner sig i en expansiv fas. JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar och här finns gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.


Arbetsuppgifter
Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med inbärning av material från lastbil till montageplats på JMs byggarbetsplatser. Du arbetar i team där förmågan att samarbeta och kommunicera är en viktig del för att lyckas väl. Som stöd i arbetet har ni av JM framtagna logistikanvisningar att arbeta efter och på varje arbetspass finns även en arbetsledare på plats som ansvarar för styrning och leverans.


Vem söker vi?
Vi vänder oss främst till dig som är intresserad av ett deltidsarbete, kanske studerar du eller så ser detta arbete som en bra möjlighet att kombinera med annat deltidsarbete. Eftersom arbetet pågår under kvällstid ser vi det som ett plus om du har tidigare erfarenhet av kvällsarbete. Det allra viktigaste för oss är att du är intresserad av att arbeta med materialhantering i byggbranschen.

För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du är även ansvarsfull och trivs att arbeta tillsammans med andra i team. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

Då arbetet innehåller vissa moment som kräver en del lyft är det viktigt att du känner att din kropp är i god fysisk form för detta.


Vi erbjuder
Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett arbete i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.


Övrig information
Tjänsten som logistikmedarbetare innebär arbete mellan klockan 15.00 och max kl 22.00.
Anmäl ditt intresse för framtida behov genom att klicka på ”Sök tjänsten”. Vi återkommer när rekryteringsbehov uppstår.

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-Partner på JM Bostad Produktion, Camilla Forssberg på camilla.forssberg@jm.se eller 08-728 18 24.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN INTRESSEANMÄLAN! 
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Transport & Logistik


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb INTRESSEANMÄLAN LOGISTIKMEDARBETARE