JM

INREDNINGSANSVARIG

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM i region väst söker en Inredningsansvarig för ett konsultuppdrag.  

 

 

Om tjänsten 

Inredningsansvarig ansvarar för att JMs köpare ska få en fantastisk upplevelse när de gör sina inredningsval. Inredningsansvarig hjälper och stöttar våra kunder i resan mot en ny bostad. 

 

Huvudsakliga uppgifter är:

• Under projektets tidiga utveckling lämna synpunkter utifrån projektets målgrupp.

• Granska ritningar och försäljningsmaterial ur kund- och inredningsperspektiv.

• Som medlem i projektgrupp delta på projektmöten.

• Lägga upp bostäder och projekt i JMs digitala inredningsväljare, DIV.

• Vara köparnas huvudsakliga kontaktperson på JM och vara behjälplig gentemot köparna fram till att de tillträder sin nya bostad

• Stötta och hjälpa köparna när de själva lägger in sina önskemål i DIV  vilken kan ske på informationsmöten, öppna hus eller personliga möten, både digitala och fysiska.

• Hålla presentationer på informationsmöten och leda öppet hus för att berätta om inredningsvalen och DIV.

• Delta på visningar för att hitta nya kunder.

• Hålla enskilda kundmöten avseende inredningsval för de få kunder som önskar ett sådant.

• Kontrollera och administrera köparnas inredningsbeställning i DIV och överlämna underlag så att projektering och produktion har den information de behöver för att bygga kundens bostad.

• Genomföra egenkontroll inför tillträde i samtliga bostäder.

• Ansvara för förhands- och inredningsvisningar.

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att ha arbetat med försäljning mot privatpersoner. Försäljningen ska ha skett genom att du har haft fysiska eller digitala möten med kunden, du har gjort en behovsanalys, kommit med ett erbjudande samt gjort en sammanställning av beställningen. Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll eller så har du arbetat med försäljning av bostäder, kök, badrum, färgssättning eller motsvarande. Du har god datavana, har goda kunskaper i officeprogrammen samt har god vana av CRM-verktyg. Erfarenhet från bygg-, fastighet- och inredningsbranschen är meriterande liksom förmågan att läsa ritningar. 

 

För att lyckas i rollen som Inredningsansvarig behöver du vara noggrann och ha en god förmåga att administrera, organisera och prioritera ditt arbete. Du är serviceinriktad, lyhörd och öppen för människors olikheter och har alltid kunden i fokus. Vidare har du förmågan att se kundens perspektiv samt se och möta kundens behov och agera lugnt och professionellt.

 

Det är viktigt att du trivs med att samarbeta, hjälpa andra samt vara en del i teamet. Du kommer att ingå i ett team om 9 personer samt ingå i olika projektgrupper.  

 

Vidare har du en god förmåga att formulera dig i tal och skrift och förstår att budskapet ska anpassas efter målgrupp och syfte. Som person är du utåtriktad, prestigelös och har mycket god social kompetens. Vidare är du stresstålig, flexibel och trivs med att ha flera pågående arbetsuppgifter igång samtidigt.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

 

 

Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt 

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i januari 2021 och sträcker sig fram till februari 2022. Konsultuppdraget sköts av Hammer och Hanborg. För att ställa frågor kring tjänsten kontakta Charlotta Rydström, charlotta.rydstrom@hammerhanborg.com.

 

Ansökan 

Urval sker löpande. 

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb INREDNINGSANSVARIG