JM

INREDNINGSANSVARIG

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi söker nu en Inredningsansvarig till vår avdelning marknad/försäljning/inredning på JM AB Region öst med placering på vårt kontor i Linköping. Regionen har för närvarande ca 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Linköping och Norrköping.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Inredningsansvarig ansvarar du för våra kunder och deras resa mot en ny bostad. Din uppgift är att ta hand om kundens inredningsval, vara kundens kontaktperson och delge kunden teknisk och praktisk information inför tillträdet i tilldelade bostadsprojekt. Du kommer vara en viktig länk mellan våra kunder, marknad och försäljning samt produktion. Dina huvudsakliga uppgifter är:

 

• Planera och genomföra individuella inredningsmöten med kund. 

• Administrera kundens beställning och se till att våra byggarbetsplatser har den information de behöver för att utföra sitt arbete.

• Leda och delta på kundträffar.

• Ansvara för tillvalssortiment och material löpande under projektets gång.

• Aktivt delta på möten som gäller i dina projekt.

• Ansvara för inredningsprocessen i dina projekt.

• Granska ritningar och försäljningsmaterial ur kundperspektiv och inredningsperspektiv.

• Vara behjälplig gentemot kund fram till att de tillträder sin bostad.

• Planera tillträden tillsammans med platschef, projektledare och marknadsansvarig.

• Avsyna lägenheterna ur kundperspektiv.

• Träffa alla kunder i deras bostad inför tillträdet och gå igenom praktiskt och teknisk information tillsammans med kunden.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med arbetslivserfarenhet från liknande roll alternativt mot försäljning inom kök, badrum, färgsättning eller motsvarande. Har du vidareutbildning eller goda erfarenheter inom bygg-, fastighet- och inredningsbranschen är det meriterande. Du har datavana och goda kunskaper i Officeprogrammen. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann och har en god förmåga att administrera och organisera ditt eget arbete. Du är serviceinriktad, lyhörd och flexibel med kunden i fokus. Du har förmågan att se och möta kundens behov samt agera professionellt. Du har lätt för att samarbeta och som person är du trygg och stabil. Vidare är du självgående och trivs med en tydlig struktur. Du talar och skriver svenska obehindrat.

 

 

Vi erbjuder dig

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar för att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FN:s globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JM:s klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

 

 

Placeringsort

Linköping. I tjänsten ingår resor inom vår region.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2020-02-25. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

 

Kontakt

För mer information om denna tjänst är du varmt välkommen att ta kontakt med Karin Johansson på 018–660364 eller karin.johansson@jm.se Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb INREDNINGSANSVARIG