JM

HYRESADMINISTRATÖR TILL JM@HOME AB

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Är du intresserad att jobba med oss i JM@home AB. Vi söker en hyresadministratör som vill vara med att bygga upp en ny organisation. Du drivs av engagemang och nyfikenhet för att underlätta förvaltningen i bostadsrättsföreningar. Du har hög känsla för service och kundfokus. Vi erbjuder dig en rolig, kreativ och nyskapande miljö där allas bidrag väger lika för att skapa ett vinnande bolag inom JM och bostadsmarknaden. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med en ansökan redan idag.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

I rollen som hyresadministratör hos oss kommer din huvudsakliga uppgift vara hyres- och avgiftsadministration för bostadsrättsföreningar. Du sköter även hanteringen av överlåtelser och pantsättningar samt registrera ärenden i systemet. Vidare kommer du supportera de boende i frågor rörande exempelvis aviseringar, betalningar via såväl telefon som mail.

 

UTBILDNING OCH ERFARENHET  

Du som söker har en gymnasial utbildning och har du även utbildning inom fastighetsjuridik är det meriterande. Du har minst tre års erfarenhet av hyres-/avgiftsadministration eller motsvarande, gärna från fastighetsbranschen eller inom bostadsrättssektorn. Har du arbetat med lokaluthyrning eller med kommersiella lokaler är även detta meriterande. Du har mycket goda kunskaper i MS Office och vi ser gärna att du har arbetat i någon typ av ärendehanteringssystem. Du behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god kommunikativ förmåga samt är strukturerad och noggrann. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar aktivt till utveckling och förbättringar i processer och rutiner. Vidare tror vi att du är kvalitetsmedveten och serviceinriktad med ett stort kundfokus. Du tycker om att samarbeta och hjälper gärna till det behövs.  

 

KONTAKT  

I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia vid frågor, vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Li Hedström på 08 555 650 25 eller li.hedstrom@poolia.se.

 

Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen till med din ansökan så snart som möjligt och senast den 31 maj.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb HYRESADMINISTRATÖR TILL JM@HOME AB