JM

HR PARTNER TILL STOM OCH INREDNING VIKARIAT

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Har du något års erfarenhet inom HR och söker din nästa utmaning i arbetslivet? Just nu söker vi en junior HR Partner via Academic Work till vår enhet Stom & Inredning i Solna. Har du vad som krävs? Välkommen in med din ansökan omgående då löpande urval tillämpas. 

 

Om tjänsten 

JM söker, via Academic Work en junior HR partner till avdelningen Stom & Inredning. Avdelningen består idag bland annat av en HR-chef, fyra seniora HR-partners och två löneingenjörer. På grund av en ny struktur i organisationen och en kommande förlädraledighet på ca 1 år, behöver JM nu fylla på HR-organisationen med ytterligare en HR Partner under ett inledande vikariat på 1 år. Du kommer i rollen att vara en del av en grupp med högt i tak och nära till skratt där en stark teamkänsla och samarbete genomsyrar vardagen.  

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JM 

 

Arbetsuppgifter 

Som HR Partner kommer du att vara en del av HR-organisationen och arbeta tätt ihop med dina kollegor. Du kommer inledningsvis att få en gedigen introduktion av kollegorna på plats varpå du senare, med stöttning från närmaste chef, förväntas arbeta mer självständigt. I denna roll kommer du att rapportera direkt till HR-chefen.  

Som HR Partner kommer du ha ett brett ansvarsområde och varierande arbetsuppgifter, varpå en dag sällan kommer vara den andra lik.  

 

Nedan kommer exempel på arbetsuppgifter som är mer vanligt förekommande i rollen:  

Genomföra utvecklingssamtal löpande under året med ca 40-60 hantverkare. 

Följa JMs rekryteringsprocess vid rekrytering av hantverkare, urval samt intervjuer 

Stödja enhetens chefer med speciellt komplicerade personalärenden och agera proaktivt i syfte att stärka chefernas förmåga att utveckla och stödja sin personal. 

Ansvara för att rehabiliteringsplaner blir upprättade och genomförda. 

Upprätthålla och utveckla lokala fackliga relationer. 

 

Vi söker dig som 

Har en eftergymnasial utbildning inom Personalvetenskap eller motsvarande. 

Har ca 2 års erfarenhet av HR eller rekrytering (exempelvis som HR generalist eller konsultchef).  

Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. 

Innehar körkort B  

 

Meriterande:  

Har du tidigare erfarenhet av HR arbete gentemot yrkesarbetare ses detta som meriterande men är inget krav. Det är även meriterande om du har arbetat i en roll där du har hållit i utvecklingssamtal samt svåra samtal på ett eller annat sätt.  

 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. För att lyckas i rollen krävs det att du är en handlingskraftig person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du innehar en mycket god kommunikativ förmåga och kan vara rak i din dialog samtidigt som du är relationsskapande och tycker om att se andra utvecklas. Vidare har du ett utpräglat strategiskt tillvägagångssätt som gör att du hela tiden ligger några steg före i din planering framåt. Då ansvarsområdena i rollen är breda och kontaktytorna många är det också viktigt att du arbetar strukturerat i ditt arbete av såväl effektivitetsskäl som noggrannhet. Avslutningsvis tycker du om att samarbeta med dina kollegor, sprider en bra energi runt om dig och värdesätter en god stämning på arbetsplatsen högt.  

 

ÖVRIG INFORMATION 

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid  

Omfattning: Vikariat på minst 1 år, med god chans till förlängning. Heltid 38,75h/ vecka. 

Arbetstider: 06.30-15.30.  

Semester: 4 semesterveckor förläggs under byggsemestern som vanligen inträffar i juli (v.28-31). 

Lön: Enligt överenskommelse.  

Placering: På JMs kontor i Solna samt ute på olika byggarbetsplatser i Storstockholm. 

 

Kontaktuppgifter: Fanny Rosén, 08-522 57636 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 

Läs mer och ansök på Academic Works hemsida: https://www.academicwork.se/annons/junior-hr-partner-till-jm/15004833  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb HR PARTNER TILL STOM OCH INREDNING VIKARIAT