JM

HR PARTNER MOT PRODUKTION, REGION ÖST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi söker nu en ny HR partner som kommer arbeta mot vår produktionsavdelning på Region Öst med placering på vårt regionkontor i Uppsala. Regionen har för närvarande omkring 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala och Linköping.  

 

ARBETSUPPGIFTER

Som HR Partner mot produktion kommer du tillhöra HR-avdelningen men ditt arbete kommer vara riktat mot vår produktion där du i huvudsak kommer arbeta mot våra yrkesarbetare. Det är en social roll där du kommer ha mycket kontakt med våra medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 

  • Genomföra utvecklingssamtal löpande under året med ca 60–80 hantverkare
  • Stödja enhetens chefer med speciellt komplicerade personalärenden och agera proaktivt i syfte att stärka chefernas förmåga att utveckla och stödja sin personal
  • Bemanna och planera resursfördelningen inför pågående och kommande projekt för att säkerställa sysselsättning hos arbetarna 
  • Ansvara för att rehabiliteringsplaner blir upprättade och genomförda
  • Följa JM:s rekryteringsprocess vid rekrytering av hantverkare, urval samt intervjuer
  • Upprätthålla och utveckla lokala fackliga relationer
  • Till viss del arbeta med löneadministrationen 
  • Löpande kontakt med BYN (Byggnadsindustrins yrkesnämnd) gällande yrkesutbildningsfrågor 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med arbetslivserfarenhet från byggproduktion eller av bemanning inom byggbranschen. Du innehar B-körkort och talar och skriver på det svenska språket obehindrat.  

 

För att lyckas och trivas i rollen som HR Partner behöver du ha ett intresse för att arbeta med människor. Du är lyhörd, lyssnar och har en god kommunikativ förmåga. Då kontaktytorna är många är det viktigt att du trivs i en social roll och har en förmåga att bygga upp goda relationer med dina medarbetare. Vidare är du engagerad och vill motivera andra i deras utveckling. Du är trygg och stabil i dig själv och arbetar strukturerat i ditt arbete av såväl effektivitetsskäl som noggrannhet.  

 

VI ERBJUDER DIG

Ett arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

PLACERINGSORT

Uppsala  

 

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 28 Oktober 2018. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

KONTAKT

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018-660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta John Lundberg på 018-495 50 90 eller john.lundberg@jm.se

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 oktober . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning HR & Organisation


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb HR PARTNER MOT PRODUKTION, REGION ÖST