JM

HR-PARTNER INRIKTNING REKRYTERING

Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom att skapa boenden och hållbara livsmiljöer i Malmö/Lund med omnejd. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss.

 

Vi är övertygade om att grupper med olika bakgrund och perspektiv är mer innovativa, delar kunskap och löser uppgifter på bättre sätt. Därför satsar JM på att bygga jämställda team. För att stärka våra mål behöver vi dig som delar vår vision och som har potential att utvecklas hos oss på JM.

 

 

Om tjänsten 

I rollen som HR-Partner har du ett fokus på rekrytering och agerar ett tryggt och vägledande stöd till rekryterande chefer i organisationen. Du arbetar med både tjänstemän och hantverkare och rapporterar till Elin som är HR-chef för Region Syd på JM. Du stöttar Gruppchef hantverkare och håller utvecklingssamtal med hantverkare. Utöver rekrytering och utvecklingssamtal kommer du att stötta chefer i generella HR-frågor. Tjänsten är baserad på JM:s regionkontor i Malmö.  

 

Exempel på arbetsuppgifter:

• Driva hela rekryteringsprocesser vid anställning av tjänstemän och hantverkare samt framtagande av rekryteringsstrategi

• Tester TalentQ med återkoppling till kandidater

• Genomföra och driva studentprogram samt att aktivt ansvara för kontakten mot skolor och utveckla gemensamma aktiviteter

• Utvecklingssamtal med hantverkare

• Stöd till chefer i generella HR-frågor

• Personaladministration

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har arbetat med rekrytering antingen på en HR-/rekryteringsavdelning eller på ett konsultbolag. Du har drivit egna rekryteringsprocesser och tycker att det är roligt att komma på nya sätt att hitta rätt kandidater, antingen via search på LinkedIn eller i andra forum. I grunden har du en personalvetarexamen eller motsvarande och tycker även att andra HR-processer är spännande att lära dig mer av. Certifiering i TalentQ är meriterande.

 

Som person är du ansvarstagande, prestigelös och har en god förmåga att koordinera och driva processer framåt. Du är initiativtagande och tycker om att arbeta självständigt samt ser vikten och vinsten av långsiktiga relationer.

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt 

För frågor kring tjänsten kontakta HR-chef Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.

 

Ansökan 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 1 juni

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb HR-PARTNER INRIKTNING REKRYTERING