JM

HANTVERKARE GARANTI REGION ÖST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi söker nu en Hantverkare till vår garantiavdelning på JM Region Öst med placering på vårt regionkontor i Uppsala. Regionen har för närvarande omkring 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala och Linköping.  

 

ARBETSUPPGIFTER

Som Hantverkare till vår garantiavdelning ska du avhjälpa garantifel i tilldelade projekt och samordna åtgärder med övriga yrkesgrupper. Du kommer ha nära kontakt med kunder och utföra hantverkshjälp till våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:  

  • I samråd med Arbetsledare garanti planera inför kommande garantibesiktningar  
  • I mån av tid medverka vid garantibesiktning för att avhjälpa snabbåtgärdade fel  
  • Följa upp avhjälpandet av garantibesiktningsanmärkningar  
  • Kontaktperson och samordnare på plats för övriga yrkesgrupper  
  • Planera och utföra hantverkshjälp  
  • Ta emot, avhjälpa och avrapportera felanmälningar i ärendehanteringssystemet  
  • Skicka reklamationer/beställningar till underleverantörer och leverantörer  

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning mot bygg, har du eftergymnasial utbildning inom området är det meriterande. För rollen ska du ha yrkesbevis som träarbetare med flerårig arbetslivserfarenhet som hantverkare. Det är meriterande om du har erfarenhet av servicearbete, besiktningsarbete eller erfarenhet av att leda underentreprenörer.  

 

För att trivas i rollen som Hantverkare är du serviceinriktad och har ett trevligt bemötande. Du är social, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska även trivas med administrativt arbete och är noggrann. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.  

 

B-körkort är ett krav.  

 

VI ERBJUDER DIG

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

PLACERINGSORT

 Uppsala, tjänsteresor förekommer inom vår region.  

 

ANSÖKAN

 Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 17 Oktober 2018. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

 

KONTAKT

 För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Peter Karlsson på 018–4954926 eller peter.karlsson@jm.se.  

 

Vi ser fram emot din ansökan!  

 

OM OSS

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap. 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb HANTVERKARE GARANTI REGION ÖST