JM

HANTVERKARE EFTERMARKNAD REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM i Region väst söker en hantverkare med yrkesbevis trä till vår eftermarknadsavdelning i Göteborg.  

  

ARBETSUPPGIFTER  

Som hantverkare på eftermarknad ansvarar du i samråd med arbetsledare för att planera och följa upp garantibesiktningar. Du följer upp avhjälpandet av garantibesiktningsanmärkningar och åtgärdar garantifel. Du är kontaktperson och samordnare för övriga yrkesgrupper på plats. Planering och utförande av hantverkshjälpen ingår också i rollen.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har yrkesbevis trä och har flera års erfarenhet inom yrket. Du har erfarenhet av servicearbete, garantiarbete och arbete mot kund. Som person är du social, positiv och serviceinriktad. Vi ser att du har ett starkt eget driv samt bra förmåga att planera och organisera din vardag. Du trivs både med att leda andra och att samarbeta med andra.Vidare visar du en beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat.

 

Rollen kräver datavana och B-körkort är ett krav.  

 

VI ERBJUDER  

JM är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM!  

 

KONTAKT  

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-08-19. Urval kommer att ske löpande. Eventuella frågor besvaras av Eftermarknadschef Håkan Lundmark: hakan.lundmark@jm.se  eller HR-Partner Ida Bertilsson: ida.bertilssson@jm.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb HANTVERKARE EFTERMARKNAD REGION VÄST