JM

HANTVERKARE EFTERMARKNAD REGION VÄST

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM i Region väst söker en hantverkare med yrkesbevis trä till vår eftermarknadsavdelning i Göteborg.  
  

ARBETSUPPGIFTER  
Som hantverkare på eftermarknad ansvarar du i samråd med arbetsledare för att planera och följa upp garantibesiktningar. Du följer upp avhjälpandet av garantibesiktningsanmärkningar och åtgärdar garantifel. Du är kontaktperson och samordnare för övriga yrkesgrupper på plats. Planering och utförande av hantverkshjälpen ingår också i rollen.  
 

KVALIFIKATIONER  
Vi söker dig som har yrkesbevis trä och har flera års erfarenhet inom yrket. Du har erfarenhet av servicearbete, garantiarbete och arbete mot kund. Som person är du social, positiv och serviceinriktad. Vi ser att du har ett starkt eget driv samt bra förmåga att planera och organisera din vardag. Du trivs både med att leda andra och att samarbeta med andra.Vidare visar du en beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat.
 
Rollen kräver datavana och B-körkort är ett krav.  
 

VI ERBJUDER  
JM är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM!  
 

KONTAKT  
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-09-01. Urval kommer att ske löpande. Eventuella frågor besvaras av Eftermarknadschef Håkan Lundmark: hakan.lundmark@jm.se. Telefon 0734 326461
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb HANTVERKARE EFTERMARKNAD REGION VÄST