JM

GRUPPCHEF HANTVERKARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom att skapa boenden och hållbara livsmiljöer i Malmö/Lund med omnejd. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss.

 

Vi är övertygade om att grupper med olika bakgrund och perspektiv är mer innovativa, delar kunskap och löser uppgifter på bättre sätt. Därför satsar JM på att bygga jämställda team. För att stärka våra mål behöver vi dig som delar vår vision och som har potential att utvecklas hos oss på JM.

 

 

Om tjänsten 

Som Gruppchef ansvarar du för strategisk och långsiktig kompetensförsörjning samt utveckling av våra hantverkare. Du sitter i ledningsgruppen för produktionsenheten och rapporterar till Produktionschef. I det dagliga arbetet samverkar du med Platschefer och Arbetschefer. Som Gruppchef arbetar du löpande med att rekrytera, introducera, utveckla och behålla medarbetare. Du kommer att arbeta både på en operativ och strategisk nivå.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Genomförande av mål- och utvecklingssamtal

• I samråd med arbetschefer planera och bemanna organisationen med tillgänglig personal

• Samverka med berörda platschefer inom personalfrågor

• Arbetsmiljöansvar enligt delegeringsordning

• Ansvara för att rehabiliteringsplaner blir upprättade och genomförda

• Rekrytering, introduktion och kompetensutveckling av personal

• Upprätthålla och utveckla lokala fackliga relationer

 

 

Din profil 

Vi söker dig som tidigare har varit chef eller ledare, du har ansvarat för processerna kring introducera, utveckla, behålla och avsluta medarbetare. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och har kunskaper inom byggavtalet.

 

Som person är du drivande och målinriktad, du brinner för ledarskap och en vilja att skapa engagemang hos dina medarbetare. I rollen kommer du att ha många kontaktytor vilket gör att du behöver ha lätt att kommunicera med människor. Vidare har du lätt att hantera nya, oväntade och komplexa situationer. Du analyserar och drar lärdom av fattade beslut och resultat i syfte att utveckla och förbättra verksamheten.

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt 

För frågor kring tjänsten kontakta Tf. HR-chef Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.

 

Ansökan 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande.

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 21 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 23 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb GRUPPCHEF HANTVERKARE