JM

GRUPPCHEF AVGIFT - OCH HYRESFÖRVALTNING TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi söker nu en engagerad och driven Gruppchef till vår avdelning Avgift - och hyresförvaltning, som organisatorisk ligger under vårt ben ekonomisk förvaltning på JM@Home AB.

Brinner du för att vidareutveckla arbetsrutiner, få leda medarbetare med entusiasm och kraft samt har en medryckande personlighet som får dina medarbetare att leverera hög kvalité från start till mål? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter i botten, bör du definitivt läsa vidare!


Om tjänsten  

Som Gruppchef hos oss på JM@Home AB kommer du att leda och fördela arbetet för vår grupp inom avgifter och hyror som består av 6 heltidsanställda. Ekonomisk förvaltning i sin helhet består idag av 15 personer. Du kommer primärt verka i en operativ roll där du arbetar nära din personal med att:

• Säkerställa att gruppen uppnår sitt syfte på ett effektivt och strukturerat sätt
• Ansvara för att information förmedlas verkningsfullt till kunder, koncern och övriga intressenter
• Introducera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare
• Kravställare i digitaliseringsprojekt som är kopplade till avgifter och hyresfrågor
• Gemensamt med gruppen arbeta med att kundgränssnitt och dialog utvecklas kontinuerligt.

Du kommer i din roll rapportera till vår chef för ekonomisk förvaltning.
Som en del av en större koncern har du möjlighet att få bra stöd och utbyte från moderbolaget, vilket vi ser som en stark fördel på resan framåt.


Din profil  

Vi ser att du har flerårig arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterade frågor. Vidare har du arbetat som gruppchef tidigare alternativt arbetslett grupper. Det är starkt fördelaktigt om du operativt arbetat med avgifter - och hyresadministration. Vidare är du en god kommunikatör, har lätt för att samarbeta och dessutom en stark förmåga att skapa effektiva team.

Erfarenhet av att arbeta i olika ekonomisystem och fastighetssystem ser vi starkt fördelaktigt. Har du vidare arbetat med att digitalisera arbetsflöden/processer är det meriterande. 


Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  


Kontakt  

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Du kommer vara stationerad på vårat fina kontor i Solna. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 19 januari, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se alternativt rekryterande chef Niklas Dahlstedt på niklas.dahlstedt@jm.se.

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.   

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Välkommen att skriva din historia med oss!Ansök nu
 

Sista ansökningsdag : Om 3 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 december

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb GRUPPCHEF AVGIFT - OCH HYRESFÖRVALTNING TILL JM@HOME AB