JM

FRAMTIDENS ARBETSLEDARE 2018

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Arbetsledare inom produktion  

Vi söker dig som är nyexaminerad med ingenjörsutbildning och som vill växa in i en utvecklande roll som arbetsledare. Du välkomnas in i en öppen organisation med korta beslutsvägar där det finns många möjligheter för dig att utvecklas – men även möjlighet att vara med och utveckla JM. Kraften i vår affär vilar på det vi uträttar tillsammans!  

 

Var med och skriv historia med oss  

På JM får du vara med och bygga framtidens samhällen. De hus vi bygger idag ska stå i minst 100 år, därför genomsyrar långsiktighet och hållbarhet allt vi gör. Det har bland annat resulterat i att vi som första byggbolag kommer att miljömärka alla kommande projekt i hela Norden med Svanen.  

 

På JM får du chansen att sätta din prägel på bostäder och områden från grunden. Projekten är ofta stora och komplexa där många olika parter är delaktiga för att förverkliga vår vision. Som arbetsledare inom produktion kommer du vara en viktig del av att utveckla och färdigställa nya bostäder och bidra till att hållbara stadsdelar kan växa fram.  

 

Rätt människor – rätt förutsättningar  

Med över 70 års erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs för att enkelt att komma in i arbetet – oavsett vilken roll du har. Vi ser till att du får rätt förutsättningar för att klara ditt uppdrag. Tillsammans med dig tar vi fram en individuell introduktions- och utvecklingsplan baserad på din erfarenhet och utbildningsbakgrund. Du kommer börja som arbetsledare inom produktion och arbeta med erfarna kollegor och successivt växa i befogenhet och ansvar.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

I rollen som arbetsledare har du din tillhörighet i en region och ingår i arbetsledningen ute på ett av våra projekt. Hos oss blir du en viktig del i vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. Dina huvudsakliga uppgifter är:  

· Planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer  

· Bevaka och följa upp produktionen med avseende på tidplan och logistik  

· Kontinuerligt följa upp godkänd produktionskalkyl och göra prognos inom tilldelade ansvarsområden samt rapportera till platschef  

· Stämma av fakturor och sakattestera inom sitt ansvarsområde  

· Hålla arbetsberedning och daglig beredning med hantverkare och underentreprenörer inom tilldelat ansvarsområde  

· Medverka vid skyddsronder  

 

Du ser till att rätt förutsättningar ges. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kolleger.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom bygg från universitet, högskola eller yrkeshögskola. Har du erfarenhet av byggproduktion, gärna från nyproduktion av bostäder, är det meriterande.  

B-körkort är önskvärt  

För att lyckas i rollen tror vi att du är bra på att kommunicera, att du besitter social kompetens och har lätt för att knyta kontakter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och arbetar strukturerat samt trivs med att arbetat mot tydliga mål.  

 

För oss är det självklart att du delar våra kärnvärden: kvalitet, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla.  

 

KONTAKT  

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Search International. Om du har frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rebecka Surtevall på telefon 0736 50 31 44 eller via mail, rebecka.surtevall@academicsearch.se.  

Mer information om oss hittar du på: http://www.JM.se/jobb   

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Malmö, Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb FRAMTIDENS ARBETSLEDARE 2018