JM

FÖRVALTNINGSLEDARE

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vill du vara delaktig i utvecklingen av morgondagens hållbara bostäder, bostadsområden och städer hos Sveriges största projektutvecklare av bostäder? Trivs du i en fartfylld föränderlig organisation där du spelar en central roll i att säkerställa en välfungerande förvaltning och utveckling av systemet Incit Xpand. 

 

Arbetsuppgifter och tjänsten 

Till JM-koncernens avdelning för Verksamhetsutveckling söker vi nu en Förvaltningsledare för fastighetsförvaltningssystemet Incit Xpand. 

I takt med att antalet användare, verksamheter och kunder som nyttar systemet blir fler ökar också behovet av att på strategisk och taktisk nivå säkerställa en hållbar förvaltning och utveckling framåt. I rollen arbetar du gentemot flera verksamhetsområden med fokus på eftermarknad, där den primära uppgiften är att leda förvaltning och utveckling av Incit Xpand samt dess kundgränssnitt. 

 

I rollen ingår bland annat att: 

• Ansvara för utveckling av processer, rutiner och arbetssätt för förvaltning och utveckling 

• Koordinera arbetet inom förvaltningsorganisationen 

• Samla in krav på förändringar från verksamheten samt besluta vilka förändringar som ska prioriteras 

• Kommunicera med intressenter och informera om förändringar 

• Vid behov driva projekt för att implementera nya, systemkomponenter eller nya systemrelaterade arbetssätt inom processområdet 

• Ansvara för taktisk och strategisk dialog med systemleverantören 

 

Detta är en tillsvidareanställning i JM:s moderna och fina lokaler i Solna och du rapporterar till chefen för Eftermarknadsprocesser på Koncernstab Verksamhetsutveckling. Vissa resor inom norden ingår i tjänsten. 

 

Erfarenhet, utbildning och person 

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av teknisk projektledning och som arbetat i en motsvarande roll under minst fem år, förslagsvis som konsult. Du har i tidigare roller både ansvarat för eller implementerat någon form av komplext IT-system och överlämnat detta till förvaltning. Du har även kommit i kontakt med eller arbetat med någon förvaltningsmodell, gärna PM3 och ITIL. Vidare har du har mycket god kompetens inom verksamhetsutveckling med tillhörande förändringsledning. Har du även erfarenhet och förståelse för fastighetsbranschen är det meriterande. 

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är både lösningsorienterad, prestigelös och som har en god struktur i ditt arbete. Du kommer att ha många kontaktytor och både utforma och driva bland annat Workshops vilket ställer krav på både en god administrativ förmåga samt att du är kommunikativ och initiativtagande. Med smidighet hanterar du olika intressenters önskemål och krav och fattar självständigt beslut kring prioriteringsordningar. 

Låter det intressant? Kontakta Level Recruitment! 

 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vid frågor vänligen Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. 

 

Välkommen in med din ansökan! 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb FÖRVALTNINGSLEDARE