JM

FASTIGHETSTEKNIKER TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.


Till JM@Home AB söker vi nu en fastighetstekniker som kommer arbeta i södra Stockholm med frågor som rör drift och förvaltning. Du arbetar med felavhjälpning, kontakt med underentreprenörer, energieffektivisering och driftoptimering. Har du åtminstone tre års erfarenhet från motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av JM@Home? Då är detta en unik möjlighet att få komma in i ett bolag under tillväxt!

 


Om tjänsten  

JM@Home AB består av cirka 30 medarbetare idag och teamet teknisk förvaltning består nu av 13 personer. Att upprätta goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och övriga kontaktytor är en självklarhet i rollen. Som fastighetstekniker hos oss kommer du i huvudsak arbeta med:

  • Utföra inre och yttre tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll enligt skötselavtal för bostadsrättsföreningarna
  • Ha god insikt i anläggningarna för att kunna hantera de driftsituationer som uppstår samt ha möjlighet att agera förebyggande
  • Informera och bidra med förslag på underhåll till den tekniska förvaltaren
  • Planera och utföra enklare underhåll och reparationsåtgärder hos boenden
  • Ansvara för materialinköp
  • Lagar och myndighetskrav
  • Utföra rutinmässig rondering
  • Hantera arbetsorder och rapportering i mobiltelefon. 


Din profil 

Vi ser positivt på om du är fastighetsskötare alternativt fastighetstekniker i grunden. Du har minst tre års erfarenhet från en motsvarande roll och känner dig bekväm i ovan beskrivna arbetsuppgifter. Vidare har du en god teknisk kunskap och förståelse för VVS, Ventilation, El, Styr och reglerteknik samt erfarenhet från branschen. Vidare hanterar du svenska obehindrat och är bekväm i att kommunicera på engelska vid behov. Du innehar B körkort.


Som person söker vi dig som brinner för service och goda kundrelationer. Du har en god prioritering – och planeringsförmåga. Dina arbetsuppgifter utför du med målmedvetenhet och leveranssäkerhet. Fortsatt är du självständig samt har en noggrann och strukturerad ådra.Vi erbjuder  
 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 


Kontakt  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Du kommer att utgå från vårt kontor i Globen. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 11 augusti, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! 


Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Patrik Linno på patrik.linno@jm.se eller på 08-7821858


Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.    


Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.   

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb FASTIGHETSTEKNIKER TILL JM@HOME AB