JM

EXAMENSARBETE REGION ÖST

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Som en av nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden är vår verksamhet bred och det innebär goda möjligheter för dig som vill skriva examensarbete på JM. Region Öst tillhandahåller varje år ett antal examensarbeten inom vår region som är Uppsala, Västerås och Örebro.

 

 

ARBETSUPPGIFTER 

JM engagerar sig i ett byggprojekts alla faser vilket omfattar allt från ackvisition, projektutveckling, produktion, förvaltning, försäljning, byggledning, anläggning och entreprenader. Affärsutveckling och marknadsföring är andra områden vi prioriterar, liksom kvalitets- och miljöfrågor som länge stått i fokus hos oss på JM. Är du intresserad av att göra ditt examensjobb inom JM-koncernen vill gärna veta vilket ämne du vill skriva om och varför du vill göra det hos oss. Berätta även om vilken ort du främst är intresserad av att göra ditt arbete på. 

 

 

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som vill göra ditt examenarbete hos oss på JM. Vidare har du ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. 

 

 

KONTAKT 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Mattsson på tel 073-4325737 eller Thomas.l.mattsson@jm.se.

 

 

ANSÖKAN

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Din ansökan vill vi ha senast 20 december 2019. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 27 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb EXAMENSARBETE REGION ÖST