JM

EXAMENSARBETE REGION ÖST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Som en av nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden är vår verksamhet bred och det innebär goda möjligheterför dig som vill skriva examensarbete på JM. Region Öst tillhandahåller varje år ett antal examensarbeten inom vår region som är Uppsala, Västerås, Linköping och Örebro.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

JM engagerar sig i ett byggprojekts alla faser vilket omfattar allt från ackvisition, projektutveckling, produktion, förvaltning, försäljning, byggledning, anläggning och entreprenader. Affärsutveckling och marknadsföring är andra områden vi prioriterar, liksom kvalitets- och miljöfrågor som länge stått i fokus hos oss på JM. Är du intresserad av att göra ditt examensjobb inom JM-koncernen vill gärna veta vilket ämne du vill skriva om och varför du vill göra det hos oss. Berätta även om vilken ort du främst är intresserad av att göra ditt arbete på. 

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som vill göra ditt examenarbete hos oss på JM. Vidare har du ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. 

 

KONTAKT  

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Thomas Mattsson på tel 073-4325737 eller Thomas.l.mattsson@jm.se.   

 

ANSÖKAN 

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Din ansökan vill vi ha senast 15 december 2018. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb EXAMENSARBETE REGION ÖST