JM

EXAMENSARBETE JM REGION SYD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Som en av nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden är vår verksamhet bred och det innebär goda möjligheterför dig som vill skriva examensarbete på JM. Region Syd tillhandahåller varje år ett antal examensarbeten inom vår region som är Malmö/Lund med omnejd.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

JM engagerar sig i ett byggprojekts alla faser vilket omfattar allt från ackvisition, projektutveckling, produktion, förvaltning, försäljning och byggledning. Affärsutveckling och marknadsföring är andra områden vi prioriterar, liksom kvalitets- och miljöfrågor som länge stått i fokus hos oss på JM. Är du intresserad av att göra ditt examensjobb inom JM-koncernen vill gärna veta vilket ämne du vill skriva om och varför du vill göra det hos oss.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som vill göra ditt examenarbete hos oss på JM. Vidare har du ett stort engagemang och en nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor är du välkommen att kontakta HR-partner Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.

 

Välkommen att skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt då urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 10 februari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 14 januari


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb EXAMENSARBETE JM REGION SYD